Demens midt i livet, mestringskurs

Aktiviteter og opplæring for pasienter og pårørende , 23.05.2019-24.05.2019

Et kurstilbud for deg som har fått demens før 65-årsalder og din nærmeste pårørende, fortrinnsvis ektefelle/partner.

Møteplass for mestring på Honne er et samarbeid mellom Hukommelsesklinikken ved Sykehuset Innlandet, kommuner i regionen, Nasjonalforeningen for folkehelsen og Aldring og helse.

Honne hotell og konferansesenter, Biri den 22.- 24. mai 2019 | veibeskrivelse

Her vil dere få informasjon, kunnskap og støtte til å håndtere en ny livssituasjon. Dere treffer andre i samme situasjon som dere kan utveksle erfaringer med.

Mestring av hverdagen med en demenssykdom

Områder som vil bli belyst:
- Å leve med demens – erfaringer og konsekvenser
- Mestringsstrategier og behandlingsmuligheter
- Rettigheter og hjelpemidler/teknologi

Programmet vil veksle mellom foredrag og innlegg, gruppesamtaler og aktiviteter. Det gis muligheter for individuelle samtaler. Erfaringsutveksling vil være en sentral del av samlingen.

Pris og påmeldingsinformasjon

Egenandel: 1.000 kr per par for kost og losji.
Reisekostnader over 1.000 kr per par dekkes gjennom en tilskuddsordning.

For påmelding, se https://www.aldringoghelse.no/demens/pårørende/mestringskurs-pårørende/

Påmelding innen 23.04.2019
Det er begrenset antall plasser, så her er det "først til mølla"-prinsippet som gjelder.

23.05.2019-24.05.2019
Honne kurs og konferansesenter
Honnevegen 60, 2836 Gjøvik

Arrangør
Nasjonalforeningen for folkehelsen, Aldring og helse, kommuner i regionen og Sykehuset Innlandet
Sykepleier Jorunn Simonsen Wolden
tlf:62 58 15 33/62 58 16 84
jorunn.s.wolden@sykehuset-innlandet.no
Prosjektleder/sykepleier Marit Fossberg,
tlf: 900 34 604

mestringskurs@aldringoghelse.no
Fant du det du lette etter?