Dialogmøte: Virksomhetsinnhold i ny sykehusstruktur

Møte, 31.10.2019

Som en del av arbeidet med konkretisering av det faglige innholdet i ny sykehusstruktur i Innlandet inviteres kommuner, praksiskonsulenter og brukere til åpent dialogmøte.

Helse Sør-Øst RHF og Sykehuset Innlandet konkretiserer denne høsten det faglige innholdet i den nye sykehusstrukturen i Innlandet. Vi deltar på en rekke møter der brukere, fagmiljøer, ledere, tillitsvalgte, vernetjeneste, kommuner og forsknings- og utdanningsinstitusjoner inviteres til å komme med innspill, herunder møter med alle Geografiske samarbeidsutvalg og Overordnet samarbeidsutvalg.

Som en del av arbeidet inviteres kommuner, praksiskonsulenter og brukere til åpent dialogmøte. Vi vil informere om det pågående arbeidet med å konkretisere virksomhetsinnholdet i den nye sykehusstrukturen og åpne for innspill. Forsknings- og utdanningsinstitusjoner inviteres til et eget møte samme dag, og tilbys også deltakelse her.

Målgruppen for møtet er:

• Kommuner
    Inntil tre deltakere fra hver kommune (for eksempel kommunalsjef, helsefaglig leder, kommunelege)
  • Praksiskonsulenter
  • Brukerrepresentanter

Vi forsøker å tilrettelegge for å delta på møtet gjennom en digital løsning. Deltakere som er interessert, bes krysse av for dette alternativet i påmeldingen. Detaljert program og praktisk informasjon kommer.

Meld deg på her

31.10.2019
Brumunddal

Fant du det du lette etter?