Emnekurs i ECT

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 03.05.2017-04.05.2017

Obligatorisk emnekurs i ECT og praktisk ECT-kurs arrangeres i år på Quality Hotel Strand, Gjøvik.

Kurset arrangeres årlig fortrinnsvis for leger i spesialisering psykiatri. Overleger/sykepleiere med interesse for ECT kan også søke.

Kurset holdes over en til to dager, og inneholder et emnekurs (obligatorisk for LIS) samt et praktisk kurs der apparatur og utskrift gjennomgås. Det er mulig å delta på kun emnekurset.

Kurset har plassbegrensning og LIS vil bli prioritert, men interesserte overleger og sykepleiere kan få plass hvis kapasitet.

Sted og tid

Quality Hotel Strand, Gjøvik

3. - 4. mai 2017

Overnatting: se programmet

Pris og påmelding

Kurset er nå fulltegnet og påmelding er stengt.

For det obligatoriske emnekurset (dag 1) henvises til kurset som blir arrangert i Bergen høsten 2017.

Ønsker du å stå på venteliste for to dagers kurset, send en mail til eivind.aakhus@sykehuset-innlandet.no  Oppgi stilling og arbeidsplass!


Påmeldingsfrist 5. april.

Deltakelse 1 dag (emnekurs):
Kursavgift 2300,- + kursmateriell 200,- = 2500,-

Deltakelse 2 dager:
Kursavgift 3000,- + kursmateriell 200,- = 3200,-
(Kurs faktureres)

Påmeldingslenke

Se invitasjonen for mer informasjon.

Målgruppe

Leger i spesialisering i psykiatri. Selv om det er mulig å melde seg på kun det obligatoriske emnekurset dag 1, er Gjøvik-kurset spesielt godt egnet for leger som er i gang med ECT-behandling. Kurset har plassbegrensning på 50 deltakere. Det er ikke mulig bare å melde seg på dag 2 (praktisk ECT). LIS har forrang til dette kurset, men overleger og annet helsepersonell som er involvert i ECT kan også søke og vil få beskjed om plass så snart søknadsfristen er ute.

Godkjenning

Emnekurset er godkjent av Legeforeningen med seks timer for videreutdanning i spesialiteten psykiatri, og søkes godkjent for etterutdanningen. Praktisk ECT-kurs søkes godkjent for videre- og etterutdanningen i spesialiteten psykiatri med 6 timer.

Når og hvor

Dato
03.05.2017-04.05.2017 
Klokkeslett
09:30-15:00 
Sted
Quality Hotel Strand
Strandgata 15
2815 Gjøvik
 
Kontakt
 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.