Hjertesykdom, mestringskurs

Aktiviteter og opplæring for pasienter og pårørende , februar, juni, oktober , Medisinsk poliklinikk, Tynset

 

Mestringskursene arrangeres i samarbeid med Ressurssenteret for Pasient og Pårørendeopplæring i SI, og er forankret i Lov om spesialisthelsetjenesten § 3-8, om opplæring av pasienter og pårørende.

Det er en egenandel på 351 kr for hele kurset. Egenandelen vil bli ført opp automatisk og elektronisk i ditt grunnlag for frikort. Deltakere har rett på fri fra arbeid for å delta på kurset. Pårørende kan søke om velferdspermisjon etter avtale med sin arbeidsgiver. Ved behov for overnatting så må dette ordnes selv. Reiseutgifter dekkes på samme måte som til polikliniske timer. Se Pasientreiser eller ring 915 05 515. Ved spesielle hensyn gi beskjed ved påmelding.

Tynset

Sykehuset Innlandet Tynset arrangerer pasient- og pårørendeopplæring til deg som har gjennomgått et hjerteinfarkt, har blokket kransårer eller blitt bypass operert.

På kurset vil du få økt kunnskap om sykdommen gjennom en videreføring av informasjon/opplæring fra innleggelse, utvekslet erfaringer med andre i samme situasjon og økt mestring av hverdagen og livssituasjonen din.

Kurset går over to dager.
Egenandel 351,- per desember 2018
Du trenger henvisning fra lege

Kurset vil foregå som undervisning, samtale og aktivitet i gruppe med fokus på blant annet fysisk aktivitet, ernæring og mestring av hverdagen. Du vil møte likeperson, lege, sykepleier, klinisk ernæringsfysiolog og fysioterapeut.

Kontakt Sykehuset Innlandet Tynset, medisinsk pasientservice for mer informasjon tlf: 62 48 30 50
Planlagte kursdager i 2019: 14. og 15. februar, 6. og 7. juni, 17. og 18. oktober

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

Sykehuset Innlandet Tynset
Medisinsk poliklinikk
Sjukehusvegen 9
2500 Tynset

Når og hvor

Tid
februar, juni, oktober
Klokkeslett
 
Sted
Sykehuset på Tynset
  
Arrangør
Medisinsk poliklinikk, Tynset
 
Kontakt
62 48 30 50
 
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.