PRISM-5

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 13.06.2019 , ROP

Nasjonal kompetansetjeneste for samtidig rusmisbruk og psykisk lidelse (ROP) har det faglige og administrative ansvar for nasjonal opplæring i PRISM.

Det blir en gjennomgang av PRISM-5 (hva er nytt, annerledes) og deltakerne tester intervjuet. Deltakelse på kurset gir re-sertifisering for å bli PRISM-5 bruker. Det skal ikke sendes inn nytt intervju til vurdering i etterkant. De som har kursholdersertifisering får også en re-sertifisering av den ved å delta på dette.

Sted og tid

Kjonerud kompetansesenter, Løvstadveien 7, Ottestad
Kjonerud 13. juni 2019, 09.00-15.00

Målgruppe

Sertifiserte PRISM-IV brukere

Foreleser Tore Willy Lie.

Påmeldingsinformasjon

Kursavgift kr 750,- inkl. lunsj. Eventuelle reise- og overnattingskostnader dekker den enkelte enhet selv

Husk fakturaadresse og eventuelt ansvarsnummer.

Påmeldingen er bindende.

Programvaren

PRISM-5 bruker også Blaise.De som har Blaise brukerlisens knyttet til PRISM-IV trenger ikke kjøpe nye lisenser når de bytter fra PRISM-IV til PRISM-5. PRISM-5 og eventuelle fremtidige oppdateringer av intervjuet er
inkludert i prisen.

Godkjenninger

Godkjent av Psykologforeningen som 5 timers fritt spesialkurs og 5 timers vedlikeholdsaktivitet. Godkjent av Legeforeningen for spesialiteten psykiatri med 7 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning.
Det er også godkjent av Legeforeningen for spesialiteten rus- og avhengighetsmedisin med 7 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning.


Når og hvor

Dato
13.06.2019 
Klokkeslett
09:00-15:00
Sted
Kjonerud kompetansesenter
  
Arrangør
Nasjonal ROP-tjeneste
 
Kontakt
Tore Willy Lie, telefon 416 56 949
 
Mer informasjon
torewilly.lie@rop.no  
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.