Temamøte for unge: Hvilke muligheter kan fremtidens sykehus gi Innlandet?

Møte, 08.05.2017

Sykehuset Innlandet ønsker engasjement og diskusjon rundt utviklingen av fremtidens sykehus. Hva blir de største endringene fra slik sykehus drives i dag? Hvordan kan vi best møte fremtidens pasienter i Innlandet?

8. mai 2017 kl. 18.30-20.30

HUSET Gjøvik
Teknologiveien 14
2815 Gjøvik

Servering fra kl. 18.00 og så langt det rekker

Målgruppe

Studenter, politiske ungdomspartier, ungdomsrådene i Sykehuset Innlandet og andre yngre

Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding

Enkel servering og mingling
Velkommen!

Introduksjon
"Helsevesenet for dummies"
Når brukes fastlegen og når drar pasienter til sykehus? Hva er somatikk og psykiatri, og hvor hører ambulansen til? Vi zoomer ut for en rask gjennomgang av hvordan helsevesenet henger sammen og gjennomgår begreper som brukes ofte i debatten.

• Astrid Bugge Mjærum, viseadministrerende direktør, Sykehuset Innlandet
  • Helene Carr, trainee i prosjekt Fremtidig sykehusstruktur, Sykehuset Innlandet

Hvordan ser 2040 ut?
Utfordringer i fremtiden
Teknologi og innovasjon gjør stadig store fremskritt. Hva kan vi forvente i 2040, og hvorfor må vi planlegge for år 2040 allerede nå? Hva er det som er endringsdriverne i framtida?

• Roger Jenssen, prosjekdirektør for prosjekt Fremtidig sykehusstruktur, Sykehuset Innlandet

Fremtidig sykehusstruktur
Hvilke muligheter skapes for pasienten og helsevesenet?
Hva er utfordringene med måten sykehus drives på i dag? Trengs det et nytt sykehus? Hvilke muligheter kan endringer i struktur og ny teknologi skape for pasienten og de som jobber i helsevesenet?

• Jon Petter Blixt, rådgiver for kvalitet og pasientsikkerhet, Sykehuset Innlandet

Delta i debatten!
Hvilke behov mener du det er viktig at en ny sykehusstruktur dekker? Er det noe du ikke forstår eller mener ikke henger på greip? Vi kjører dialog med salen, der vi besvarer alle spørsmål, knuser myter og tar imot innspill som kan forme debatten videre.

• Astrid Bugge Mjærum, viseadministrerende direktør, Sykehuset Innlandet

08.05.2017