VR-inspirasjon

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell, 17.09.2019, SIMInnlandet

VR-teknologi vil endre måten vi lærer på. Bli med på inspirasjonsdagen!

Vi vil kunne gå inn i en virtuell verden og oppleve det vi skal lære, ikke bare lese om det eller se det på film. Sykehuset Innlandet ligger helt i front i helsesektoren når det kommer til bruk av VR. De fleste prosjektene har sitt utspring fra SIMInnlandet på Sanderud, men det eksisterer et hav av uutnyttede muligheter. Derfor inviterer SIMInnlandet til inspirasjonsdag; vi ønsker å inspirere andre til å forbedre pasientbehandling og pasientsikkerhet, gjennom bruk av VR-teknologi.

Tirsdag 17. september 2019, kl. 09.30–16.00
kl. 09.30–14.00, SI Sanderud, Festsalen
kl. 14.30–16.00, bygg 25, SIMInnlandet, SI Sanderud

Nye muligheter med VR

• Vi ønsker å inspirere andre i SI til å forbedre pasientbehandling og pasientsikkerhet gjennom bruk av VR-teknologi
  • Vi ønsker å inspirere andre til å ta i bruk ny teknologi i fagutvikling, og å tenke alternativt og innovativt
  • Vi ønsker å skape en kultur for innovasjon i SI

Alle ansatte i Sykehuset Innlandet

Program og påmelding

09.30–14.00 Åpen dagpåmelding

Første del av inspirasjonsdagen vil foregå i Festsalen på Sanderud. Her vil du møte og teste alle VR-prosjektene Sykehuset Innlandet har, i tillegg til noen eksterne prosjekter. Her vil du se hvilke muligheter nettopp du og din avdeling har til å benytte seg av VR!

14.30–16.00 VR-verksted i regi av HelseInnklikk her

I denne dele av dagen vil det være et VR-verksted på SIMInnlandet. Helseklyngen HelseINN vil stå for regien når vi går sammen i grupper for å utforme nye prosjektideer.

17.09.2019
Sanderud

SIMInnlandet

Marianne Lundgård 908 87 429
Johnny Sandaker 408 41 113

johnny.sandaker@sykehuset-innlandet.no
Fant du det du lette etter?