BUP døgn, Gjøvik

Barne- og ungdomspsykiatrisk (BUP) døgnavdeling har ansvaret for det institusjonsbaserte behandlingstilbudet for barn og unge fra 0 til 18 år og deres familier i Oppland og Hedmark. Pasientene henvises fra de lokale BUP-poliklinikkene. Familier og pårørende deltar i behandlingen.

Kontakt

Telefon
91506200
BUP Gjøvik
Besøksadresse
Bassengparkvegen 2-4(Google maps)
2821 Gjøvik
Telefon
91506200

Praktisk informasjon

Foto og film

​​Det er tillatt å ta bilder og filme på Sykehuset Innlandets områder, men vær oppmerksom på at pasienter, pårørende og helsepersonell ikke skal fotograferes eller filmes uten samtykke. 

Offentlig transport

Informasjon om rutetider

Parkering

Det er parkeringsplasser ved Tennishallen, rett i nærheten av BUP.

Pasientreiser

Reiser du til og fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett til å få dekket reiseutgifter. På helsenorge.no kan du søke om å få dekket reiseutgifter. Søknadsskjema på papir finner du på helsenorge.no eller hos din behandler. Har du spørsmål, trenger du hjelp til utfylling av søknad eller bestilling av reise? Ring pasientreiser på telefon 915 05 515.

Les mer om pasientreiser

Tolketjeneste

Helsetjenesten har et ansvar for å sikre god kommunikasjon mellom helsepersonell og pasienter med begrensede norskkunnskaper. Ved behov skal det bestilles kvalifisert tolk.

Les mer om rett til tolk her

Trådløst nettverk / Wi-Fi

​Pasienter og pårørende kan logge på det trådløse nettverket "SykehusGjest". Første gang må du registere deg med telefonnummer.

Undervisningstilbud

​Det tilbys undervisning ved BUP døgn, Gjøvik.

Ved Lillekollen skole tilrettelegges det for spesialpedagogisk skoletilbud for innlagte barn. Tilbudet inkluderer også søsken der dette er aktuelt.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.