Meny uke 1

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
NYTTÅRSAFTEN 
Middag: Kalkunsteik, appelsinsaus, Waldorfsalat, grønnsaker, poteter
Dessert: Multefromasj

Tirsdag
1. NYTTÅRSDAG 
Forrett: Aspargessuppe
Middag: Laks, rømme, agurksalat poteter

Onsdag
Middag: Lys Lapskaus
Dessert: Eple- pæresuppe

Torsdag 
Middag: Seibiff m/ løk, rømme, råkost, poteter
Dessert: Purreløksuppe

Fredag 
Middag: Kjøttpudding med brun saus, rotgrønnsaker, poteter
Dessert: Tropisk fruktsalat

Lørdag
Middag: Risengrynsgrøt
Middag: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag
Middag: Laks, hollandaise, grønnsaker, poteter
Dessert: Kirsebærkompott, fløtemelk

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.