Meny uke 15

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Pasta og kjøttsaus, salat, rundstykke
Dessert: Sitron mousse

Tirsdag
Forrett: Spinatsuppe
Middag: Fiskeboller, hvit saus, grønnsaker, poteter

Onsdag
Middag: Kyllinggryte m/ karri, grønnsaker, ris
Dessert: Aprikosgrøt, melk

Torsdag
Middag: Kokt kveite, hollandaise, grønnsaker, poteter
Dessert: Multefromasj

Fredag
Middag: Lammestek, rødvinssaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Semulepudding, rød saus

Lørdag
Middag: Okseragu, grønnsaker, potetmos
Dessert: Is

Søndag
Middag: Urtedampet laks, hollandaise, grønnsaker, poteter
Dessert: Kirsebærkompott, fløtemelk