Meny uke 16

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Amerikansk skinke, blandet salat, potetstuing
Dessert: Sitron mousse

Tirsdag
Forrett: Blomkål- brokkolisuppe
Middag: Sprøbakt torsk, remulade, råkost, poteter

Onsdag
Middag: Lys lapskaus
Dessert: Eplegrøt, melk

Torsdag 
Forrett: Purreløksuppe
Middag: Lettsalta torsk, eggesmør, grønnsaker, poteter

Fredag 
Middag: Grove kjøttkaker, brun saus, ertestuing, gulrøtter, poteter
Dessert: Nypesuppe, krem

Lørdag 
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Betasuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag 
Middag: Kyllingfilet, estragonsaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Semulepudding, rød saus