Meny uke 17

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag 2. påskedag
Middag: Svinebogrull, rødvinsaus, blandet salat, potetstuing
Dessert: Hermetisk pære, krem

Tirsdag
Forrett: Sjampinjongsuppe
Middag: Fiskekaker, hvit saus, grønnsaker, poteter

Onsdag
Middag: Panert kyllingburger, soppsaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Jordbærkompott, melk

Torsdag 
Forrett: Blomkålsuppe
Middag: Løk- og persillegratinert sei, rømme, råkost, poteter

Fredag
Middag: Grove kjøttkaker, brun saus, ertestuing, gulrøtter, poteter
Dessert: Sitronsuppe, krem

Lørdag
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag
Middag: Skinkestek, skinkesteksaus, surkål, gulrøtter, poteter
Dessert: Iskrem

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.