Meny uke 18

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Laks, rømme, agurksalat, poteter
Dessert: Is

Tirsdag
Middag: Pasta og kjøttsaus, salat, rundstykke
Dessert: Hermetisk fersken, krem

Onsdag
Middag: Kyllingfilet, karrisaus, grønnsaker, ris
Dessert: Aprikosgrøt, melk

Torsdag 
Forrett: Tomatsuppe og egg
Middag: Fiskegrateng, smør, råkost, poteter

Fredag 
Middag: Kjøttpudding, brun saus, rotgrønnsaker, poteter
Dessert: Tropisk fruktsalat

Lørdag 
Middag: Risengrynsgrøt
Middag: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag 
Middag: Lakseform med sennep og dill, grønnsaker, poteter
Dessert: Kirsebærkompott, fløtemelk