Meny uke 19

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag 
Middag: Pastaform m/ tomat og skinke, blandet salat, rundstykke
Dessert: Hermetisk pære, krem

Tirsdag
Forrett: Blomkål- brokkolisuppe
Middag: Sprøbakt torsk, remulade, råkost, poteter

Onsdag
Middag: Lapskaus
Dessert: Bærgrøt, fløtemelk

Torsdag 
Forrett: Purreløksuppe
Middag: Seibiff m/ løk, rømme, råkost, poteter

Fredag 
Middag: Grove kjøttkaker, brun saus, ertestuing, gulrøtter, poteter
Dessert: Sitronsuppe, krem

Lørdag
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag
Middag: Skinkestek, skinkesteksaus, surkål, gulrøtter, poteter
Dessert: Semulepudding, rød saus