Meny uke 19

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Pastaform m/ tomat og skinke, blandet salat, dressing, rundstykke
Dessert: Hermetisk fersken, krem

Tirsdag
Forrett: Blomkålsuppe
Middag: Løk- og persillegratinert sei, rømme, råkost, poteter

Onsdag
Middag: Lys lapskaus
Dessert: Bærgrøt, fløtemelk

Torsdag, Kr. Himmelfartsdag
Forrett: Aspargessuppe 
Middag: Svinebogrull, rødvinsaus, blandet salat, potetstuing

Fredag 
Middag: Kjøttpølse røkt, brun saus, makaronistuing, grønnsaker, poteter
Dessert: Blåbærsuppe, krem

Lørdag
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Betasuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag
Middag: Okseragu, grønnsaker, poteter
Dessert: Gele, vaniljesaus

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.