Meny uke 20

 

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Pasta og kjøttsaus, salat, rundstykke
Dessert: Sitron mousse

Tirsdag
Forrett: Blomkål-brokkolisuppe
Middag: Torskefilet sprøbakt, remulade, råkost, poteter

Onsdag
Middag: Kyllingfilet, karrisaus, grønnsaker, ris
Dessert: Eple- pæresuppe

Torsdag, 17. mai 
Middag:  Kokt laks, rømme, agurksalat og poteter
Dessert: Iskrem

Fredag
Middag: Kjøttpudding med brun saus, rotgrønnsaker, poteter
Dessert: Rabarbrasuppe

Lørdag, Pinseaften 
Middag: Svinebogrull, rødvinssaus, blandet salat, potetstuing
Dessert: Iskrem

Søndag, 1. pinsedag
Middag: Lakseform med sennep og dill, grønnsaker, poteter
Dessert: Kirsebærkompott, fløtemelk

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.