Meny uke 20

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Orientalsk gryte, blandet salat, ris
Dessert: Hermetisk fersken, krem

Tirsdag
Middag: Panert kyllingbryst, soppsaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Jordbærkompott, melk

Onsdag
Middag: Kokt laks, rømme, agurksalat, poteter
Dessert: Is

Torsdag
Middag: Biffkarbonader, brun saus, rotstuing, poteter
Dessert: Blåbærsuppe, krem

Fredag
Middag: Løk og persillegratinert sei, rømme, råkost, poteter
Dessert: Blomkålsuppe

Lørdag
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frukt

Søndag
Middag: Biff Stroganoff, grønnsaker, ris
Dessert: Gele, vaniljesaus