Meny uke 21

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Smørbrødkarbonader, brun saus, rotstuing, poteter
Dessert: Hermetisk fersken, krem

Tirsdag
Forrett: Aspargessuppe
Middag: Kokt laks, rømme, agurksalat, poteter

Onsdag
Middag: Brun lapskaus
Dessert: Bærgrøt, fløtemelk

Torsdag
Forrett: Purreløksuppe 
Middag: Seibiff m/ løk, rømme, gulrøtter, poteter

Fredag 
Middag: Kjøttpølse røkt, brun saus, makaronistuing, grønnsaker, poteter
Dessert: Rabarbrasuppe

Lørdag
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Betasuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag
Middag: Svinebogrull, rødvinsaus, blandet salat, potetstuing
Dessert: Gele, vaniljesaus

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.