Meny uke 21

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Pasta og kjøttsaus, salat, rundstykke
Dessert: Sitron mousse

Tirsdag
Forrett: Spinatsuppe
Middag: Fiskeboller, hvit saus, grønnsaker, poteter

Onsdag
Middag: Kyllingfilet, karrisaus, grønnsaker, ris
Dessert: Aprikosgrøt, melk

Torsdag 
Middag: Amerikansk skinke, blandet salat, potetstuing
Dessert: Is

Fredag
Forrett: Tomatsuppe og egg
Middag: Fiskegrateng, smør, råkost, poteter

Lørdag
Middag: Risengrynsgrøt
Middag: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag
Middag: Urtedampet laks, hollandaise, grønnsaker, poteter
Dessert: Kirsebærkompott, fløtemelk