Meny uke 27

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Orientalsk gryte, blandet salat, dressing, ris
Dessert: Hermetisk pære, krem

Tirsdag
Forrett: Sjampinjongsuppe
Middag: Fiskekaker, hvit saus, grønnsaker, poteter

Onsdag
Middag: Panert kyllingbryst, soppsaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Jordbærkompott, melk

Torsdag 
Forrett: Purreløksuppe 
Middag: Seibiff m/ løk, rømme, gulrøtter, poteter

Fredag
Middag: Grove kjøttkaker, brun saus, ertestuing, gulrøtter, poteter
Dessert: Sitronsuppe, krem

Lørdag
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag
Middag: Svinebogrull, rødvinsaus, blandet salat, potetstuing
Dessert: Iskrem

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.