Meny uke 30

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

​Mandag
Middag: Pasta og kjøttsaus, salat, rundstykke
Dessert: Sitron mousse

Tirsdag
Forrett: Spinatsuppe
Middag: Fiskekaker, hvit saus, grønnsaker, poteter

Onsdag
Middag: Kyllingfilet, karrisaus, grønnsaker, ris
Dessert: Aprikosgrøt, melk

Torsdag 
Forrett: Tomatsuppe
Middag: Fiskegrateng, smør, råkost, poteter

Fredag 
Middag: Kjøttpudding, brun saus, rotgrønnsaker, poteter
Dessert: Rabarbrasuppe

Lørdag 
Middag: Amerikansk skinke, blandet salat, potetstuing
Dessert: Is

Søndag 
Middag: Lakseform med sennep og dill, grønnsaker, poteter
Dessert: Kirsebærkompott, fløtemelk