Meny uke 34

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

​Mandag
Middag: Pastaform m/ tomat og skinke, blandet salat, rundstykke
Dessert: Hermetisk pære, krem

Tirsdag
Forrett: Blomkål- brokkolisuppe
Middag: Sprøbakt torsk, remulade, råkost, poteter

Onsdag
Middag: Lys lapskaus
Dessert: Bærgrøt, melk

Torsdag
Forrett: Purreløksuppe
Middag: Seibiff m/løk, rømme, råkost, poteter

Fredag
Middag: Grove kjøttkaker, brun saus, ertestuing, gulrøtter, poteter
Dessert: Sitronsuppe, krem

Lørdag
Middag: Risengrynsgrøt
Middag: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag
Middag: Kyllingfilet, estragonsaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Is