Meny uke 35

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Orientalsk gryte, blandet salat, ris
Dessert: Hermetisk fersken, krem

Tirsdag
Forrett: Aspargessuppe
Middag: Kokt laks, rømme, agurksalat, poteter

Onsdag
Middag: Panert kyllingbryst, soppsaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Jordbærkompott, melk

Torsdag 
Middag: Løk og persillegratinert sei, rømme, råkost, poteter
Dessert: Blomkålsuppe

Fredag
Middag: Røkte kyllingpølser, brun saus, makaronistuing, poteter
Dessert: Blåbærsuppe, krem

Lørdag
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frukt

Søndag 
Middag: Okseragu, grønnsaker, potetmos
Dessert: Gele, vaniljesaus