Meny uke 36

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Pasta og kjøttsaus, salat, rundstykke
Dessert: Sitron mousse

Tirsdag
Forrett: Spinatsuppe
Middag: Fiskekaker, hvit saus, grønnsaker, poteter

Onsdag
Middag: Kyllingfilet, karrisaus, grønnsaker, ris
Dessert: Aprikosgrøt, melk

Torsdag 
Middag: Kremet fiskesuppe, rundstykke
Dessert: Is

Fredag 
Middag: Lapskaus
Dessert: Yoghurt

Lørdag 
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frukt

Søndag 
Middag: Lakseform med sennep og dill, grønnsaker, poteter
Dessert: Kirsebærkompott, fløtemelk