Meny uke 39

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Pastaform m/ tomat og skinke, blandet salat, dressing, rundstykke
Dessert: Hermetisk fersken, krem

Tirsdag
Middag: Brun lapskaus
Dessert: Bærgrøt, fløtemelk

Onsdag
Forrett: Aspargessuppe
Middag: Kokt laks, rømme, agurksalat, poteter

Torsdag
Middag: Kjøttpølse røkt, brun saus, makaronistuing, grønnsaker, poteter
Dessert: Rabarbrasuppe

Fredag
Forrett: Purreløksuppe 
Middag: Seibiff m/ løk, rømme, gulrøtter, poteter

Lørdag
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frukt

Søndag
Middag: Biff Stroganoff, grønnsaker, ris
Dessert: Gele, vaniljesaus

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.