Meny uke 4

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Karbonader, brun saus, rotstuing, poteter
Dessert: Hermetisk fersken, krem

Tirsdag
Forrett: Aspargessuppe
Middag: Kokt laks, dillsaus, grønnsaker og poteter

Onsdag
Middag: Brun lapskaus
Dessert: Eplegrøt, fløtemelk

Torsdag
Forrett: Blomkålsuppe
Middag: Løk- og persillegratinert sei, rømme, råkost og poteter

Fredag
Middag: Hønsefrikassé, poteter
Dessert: Blåbærsuppe, krem

Lørdag
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frukt

Søndag
Middag: Biff Stroganoff, grønnsaker, ris
Dessert: Gele, vaniljesaus

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.