Meny uke 41

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Pasta og kjøttsaus, salat, dressing, rundstykke
Dessert: Sitron mousse

Tirsdag
Forrett: Blomkål-brokkolisuppe
Middag: Lettsalta torsk, eggesmør, gulrotstuing, poteter

Onsdag
Middag: Kyllingfilet, karrisaus, grønnsaker, ris
Dessert: Eple- pæresuppe

Torsdag 
Forrett: Tomatsuppe m/ egg
Middag: Fiskegrateng, smør, råkost, poteter

Fredag 
Middag: Kjøttpudding med brun saus, rotgrønnsaker, poteter
Dessert: Tropisk fruktsalat

Lørdag 
Middag: Risengrynsgrøt
Middag: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag 
Middag: Urtedampet laks, hollandaise, grønnsaker, poteter
Dessert: Kirsebærkompott, fløtemelk

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.