Meny uke 42

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Pasta og kjøttsaus, salat, rundstykke
Dessert: Sitron mousse

Tirsdag
Forrett: Blomkål-brokkolisuppe
Middag: Lettsalta torsk, eggesmør, gulrotstuing, poteter

Onsdag
Middag: Ferskt kjøtt, løksaus, kålrot, poteter
Dessert: Grønnsaksuppe

Torsdag 
Forrett: Tomatsuppe og egg
Middag: Fiskegrateng, smør, råkost, poteter

Fredag
Middag: Kjøttpudding med brun saus, rotgrønnsaker, poteter
Dessert: Tropisk fruktsalat

Lørdag
Middag: Risengrynsgrøt
Middag: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag
Middag: Lakseform med sennep og dill, grønnsaker, poteter
Dessert: Kirsebærkompott, fløtemelk