Meny uke 44

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Karbonader, brun saus, rotstuing, poteter
Dessert: Hermetisk fersken, krem

Tirsdag
Forrett: Aspargessuppe
Middag: Kokt laks, dillsaus, grønnsaker og poteter

Onsdag
Middag: Brun lapskaus
Dessert: Eplegrøt, fløtemelk

Torsdag 
Forrett: Blomkålsuppe
Middag: Løk- og persillegratinert sei, rømme, råkost og poteter

Fredag
Middag: Hønsefrikassé, poteter
Dessert: Blåbærsuppe, krem

Lørdag
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frukt

Søndag 
Middag: Får i kål, poteter
Dessert: Gele, vaniljesaus