Meny uke 45

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Orientalsk gryte, blandet salat, ris
Dessert: Hermetisk fersken, krem

Tirsdag
Forrett: Sjampinjongsuppe
Middag: Fiskeboller, hvit saus, grønnsaker, poteter

Onsdag
Middag: Kyllingburger panert, soppsaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Bærgrøt, melk

Torsdag 
Forrett: Purreløksuppe
Middag: Seibiff m/ løk, rømme, råkost, poteter

Fredag
Middag: Grove kjøttkaker, brun saus, ertestuing, gulrøtter, poteter
Dessert: Nypesuppe, krem

Lørdag
Middag: Risengrynsgrøt
Middag: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag
Middag: Skinkestek, skinkesteksaus, surkål, gulrøtter, poteter
Dessert: Semulepudding, rød saus

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.