Meny uke 49

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Salt lammekjøtt, lys saus, kålrotstappe, poteter
Dessert: Hermetisk pære, krem

Tirsdag
Forrett: Spinatsuppe
Middag: Fiskeboller, hvit saus, grønnsaker, poteter

Onsdag
Middag: Panert kyllingbryst, soppsaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Aprikoskompott, melk

Torsdag
Forrett: Potet- og linsesuppe
Middag: Seibiff m/ løk, rømme, gulrøtter, poteter

Fredag
Middag: Grove kjøttkaker, brun saus, ertestuing, gulrøtter, poteter
Dessert: Nypesuppe, krem

Lørdag
Middag 1: Risengrynsgrøt
Middag 2: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag
Middag: Skinkestek, skinkesteksaus, surkål, gulrøtter, poteter
Dessert: Semulepudding, rød saus