Meny uke 51

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
Middag: Pasta og kjøttsaus, salat, rundstykke
Dessert: Sitron mousse

Tirsdag
Forrett: Blomkål-brokkolisuppe
Middag: Lettsalta torsk, eggesmør, gulrotstuing, poteter

Onsdag
Middag: Ferskt kjøtt, løksaus, kålrot, poteter
Dessert: Grønnsaksuppe

Torsdag 
Forrett: Tomatsuppe og egg
Middag: Fiskegrateng, smør, råkost, poteter

Fredag 
Middag: Kjøttpudding med brun saus, rotgrønnsaker, poteter
Dessert: Tropisk fruktsalat

Lørdag 
Middag: Risengrynsgrøt
Middag: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag JULAFTEN 
Middag: Ribbe, medisterpølse, medisterkake, saus, rødkål, poteter
Dessert: Riskrem, rød saus