Meny uke 52

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

Mandag
JULAFTEN 
Middag: Ribbe, medisterpølse, medisterkake, saus, rødkål, poteter
Dessert: Riskrem, rød saus

Tirsdag
1. JULEDAG 
Middag: Kveite, hollandaise, grønnsaker, poteter
Dessert: Skogsbærblanding, vaniljesaus

Onsdag
2. JULEDAG 
Middag: Elgkarbonader, fløtesaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Eplegrøt, melk

Torsdag 
Middag: Kyllingburger panert, soppsaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Hermetisk fersken, krem

Fredag 
Forrett: Blomkålsuppe
Middag: Løk og persillegratinert sei, rømme, råkost, poteter

Lørdag 
Middag: Risengrynsgrøt
Middag: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag 
Middag: Biff Stroganoff, grønnsaker, ris
Dessert: Gele, vaniljesaus

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.