Meny uke 52

Dersom du har intoleranse for noen matvarer må du gi beskjed til personalet ved avdelingen du ligger på.

​Mandag 1. JULEDAG 
Middag: Kveite, hollandaise, grønnsaker, poteter
Dessert: Skogsbærblanding, vaniljesaus

Tirsdag 2. JULEDAG 
Middag: Elgkarbonader, fløtesaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Jordbærkompott, melk

Onsdag
Middag: Biff Stroganoff, grønnsaker, ris
Dessert: Sitron mousse

Torsdag 
Forrett: Purreløksuppe
Middag: Fiskeboller, hvit saus, grønnsaker, poteter

Fredag 
Middag: Panert kyllingbryst, soppsaus, grønnsaker, poteter
Dessert: Nypesuppe, krem

Lørdag 
Middag: Risengrynsgrøt
Middag: Kjøttsuppe, rundstykke
Dessert: Frisk frukt

Søndag NYTTÅRSAFTEN 
Middag: Kalkunsteik, appelsinsaus, Waldorfsalat, grønnsaker, poteter
Dessert: Multefromasj