• Tirsdag 15.12.
    Styremøte 15.12.2020

Styremøte i Sykehuset Innlandet. Agenda og styresaker publiseres rundt en uke før møtet.

• Onsdag 06.01.
    Hypothyreose mestringskurs

Medisinsk avdeling Hamar arrangerer pasient- og pårørendeopplæring for deg med lavt stoffskifte.

• Tirsdag 26.01.
    Styremøte 26.01.2021

Styremøte i Sykehuset Innlandet. Agnda og styresaker publiseres en uke før møtet.

• Onsdag 27.01.
    TID kursholder

TID - Tverrfaglig Intervensjonsmodell ved utfordrende atferd ved demens - er spesielt utviklet for å utrede, tolke og behandle atferdsmessige og psykologiske symptomer ved demens og andre komplekse psykiske tilstander.

• Torsdag 25.02.
    Styremøte 25.02.2020

• Torsdag 18.03.
    Styremøte 18.03.2021

• Torsdag 18.03.
    TID erfaringssamling

Oppfriskning og erfaringssamling - refleksjon om utfordrende adferd ved demens.

• Torsdag 22.04.
    Styremøte 22.04.2021

• Onsdag 19.05.
    Styremøte 19.05.2021

• Tirsdag 08.06.
    TID kursholder

• Torsdag 17.06.
    Styremøte 17.06.2021

• Onsdag 25.08.
    Styremøte 25.08.2021

• Tirsdag 21.09.
    Styremøte 21.09.2021

• Torsdag 21.10.
    Styremøte 21.10.2021

• Torsdag 18.11.
    Styremøte 18.11.2021

• Torsdag 16.12.
    Styremøte 16.12.2021

• Astma - mestringskurs for foreldre

Sykehuset Innlandet, Barne- og ungdomspoliklinikken arrangerer mestringskurs/astmaskole for foreldre til barn med astma.

• Diabetes, mestringskurs

Mestringskurs for pasienter med diabetes arrangeres ved flere av sykehusene.

• EIBI - det virker

Kurs for foreldre og fagpersoner til barn som mottar EIBI-opplæring.

• Epilepsi, barn og unge - mestringskurs

Barneavdelingen ved Sykehuset Innlandet Lillehammer arrangerer mestringskurs for pårørende til barn og unge med epilepsi to ganger i året.

• Kols

Målgruppe for kurset er du som har KOLS, uavhengig av sykdomsgrad. Vi oppfordrer deg til å ta med en pårørende som du ønsker skal lære mer om din diagnose, for å forstå din situasjon bedre.

• Utrykningskurs - kode 160

Alle som kjører utrykningskjøretøy må ha kompetansebevis for utrykningsfører. For å få det må du gjennomføre et obligatorisk kurs i utrykningskjøring med bestått teoretisk og praktisk prøve.

Fant du det du lette etter?