• Torsdag 01.10.
    Styremøte 01.10.2020

Styremøte i Sykehuset Innlandet gjennomføres torsdag 01.10.2020 fra klokka 10.00 til 15.00.

• Mandag 12.10.
    VR-basert simulering

Oppstartsmarkering for Sykehuset Innlandet og Høgskolen i Innlandet om felles forskning og utviklingsarbeid innen VR-basert simulering.

• Torsdag 22.10.
    PANSS

PANSS/SCI-PANSS benyttes for å evaluere alvorlighet av symptomer knyttet til schizofrenilidelser og andre psykotiske tilstander.

• Torsdag 22.10.
    GAS

Habiliteringstjenesten inviterer foreldre og fagpersoner til barn med sammensatte hjelpebehov innenfor områdene kognisjon, språk og motorikk. Tilbudet er diagnoseuavhengig.

• Fredag 23.10.
    Styremøte 23.10.2020

Styremøte i Sykehuset Innlandet. Agenda og styresaker publiseres rundt en uke før møtet.

• Onsdag 28.10.
    VR i helse

VR i helse-dagen 2020 arrangeres som en del av den nasjonale og nordiske konferansen Nordic VR Forum.

• Onsdag 04.11.
    TID kursholderkurs

Alderspsykiatrisk forskningssenter inviterer sykepleiere/helsepersonell med høyskoleutdanning som arbeider i kommunehelsetjenesten eller spesialisthelsetjenesten til kurs.

• Tirsdag 10.11.
    KRISE 2020

Krisekonferansen, som arrangeres av Fylkesmannen i Innlandet i samarbeid med DPS Gjøvik, har tema "Vold i nære relasjoner". I år arrangeres konferansen som videokonferanse.

• Fredag 27.11.
    Styremøte 27.11.2020

Styremøte i Sykehuset Innlandet. Agnda og styresaker publiseres en uke før møtet.

• Tirsdag 15.12.
    Styremøte 15.12.2020

• Onsdag 06.01.
    Hypothyreose mestringskurs

Medisinsk avdeling Hamar arrangerer pasient- og pårørendeopplæring for deg med lavt stoffskifte. Kurset går over to dager.

• Onsdag 27.01.
    TID kursholder

TID - Tverrfaglig Intervensjonsmodell ved utfordrende atferd ved demens - er spesielt utviklet for å utrede, tolke og behandle atferdsmessige og psykologiske symptomer ved demens og andre komplekse psykiske tilstander.

• Torsdag 18.03.
    TID erfaringssamling

Oppfriskning og erfaringssamling - refleksjon om utfordrende adferd ved demens.

• Astma - mestringskurs for foreldre

Sykehuset Innlandet, Barne- og ungdomspoliklinikken arrangerer mestringskurs/astmaskole for foreldre til barn med astma.

• Diabetes, mestringskurs

Mestringskurs for pasienter med diabetes arrangeres ved flere av sykehusene.

• EIBI - det virker

Kurs for foreldre og fagpersoner til barn som mottar EIBI-opplæring.

• Kols

Målgruppe for kurset er du som har KOLS, uavhengig av sykdomsgrad. Vi oppfordrer deg til å ta med en pårørende som du ønsker skal lære mer om din diagnose, for å forstå din situasjon bedre.

• Utrykningskurs - kode 160

Alle som kjører utrykningskjøretøy må ha kompetansebevis for utrykningsfører. For å få det må du gjennomføre et obligatorisk kurs i utrykningskjøring med bestått teoretisk og praktisk prøve.

Fant du det du lette etter?