HELSENORGE

Jobb i Sykehuset Innlandet sommeren 2022

På jakt etter sommerjobb? Vi har behov for sommervikarer som kan fylle ulike roller i sykehusdriften. Hos oss jobber mennesker med ulik kompetanse og innenfor ulike yrkesgrupper, både fagutdannede og ufaglærte.

I Sykehuset Innlandet har du mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Som Innlandets største kompetansemiljø kan vi tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor ulike fagområder, sammen med mange dyktige kollegaer.

Vi trenger kompetente og engasjerte medarbeidere gjennom sommeren som kan jobbe mot vår visjon: Sykehuset Innlandet skal gi gode og likeverdige helsetjenester til alle som trenger det.

Hvem kan søke?

Vi søker etter deg som er student eller ferdig utdannet, som har erfaring fra sykehus eller annen helseinstitusjon i Norge, eller som har annen relevant kompetanse eller erfaring som er aktuell for de ulike stillingene.

S​ykepleiere, sykepleiestudenter, helsefagarbeidere, spesialsykepleiere, medisinstudenter med og uten lisens, kokk, kjøkkenassistenter og renholdere er blant yrkesgruppene vi har behov for.  

Se de enkelte stillingsannonsene for nærmere beskrivelse av roller og behov. ​

Hva er søknadsfristen?

Søknadsfristen varierer for​​​ de forskjellige stillingene, og er spesifisert i de enkelte stillingsannonsene. 

Fant du det du lette etter?