Serveringstider
Det serveres tre måltider daglig.
- Frokost 08.00-09.00
- Middag 13.00-14.00
- Kveldsmat 17.00-19.00 (tidspunkt kan variere fra avdeling til avdeling)
Matservering på avdelingen er beregnet for innlagte pasienter. All matservering i Sykehuset Innlandet er i henhold til retningslinjer fra Helsedirektoratet.
Frokost og kveldsmat
Frokost
Brød/ferske rundstykker
Assortert pålegg
Frokostblanding
Grøt
Suppe
Assortert melk, juice, kaffe, te
Noen avdelinger tilbyr matbokser
Kveldsmat
Som frokost, med diverse brødvarer, pålegg, drikke m.m.
Noen avdelinger tilbyr matbokser
Middag
Fisk
- Fiskegrateng – gulrøtter, smør og poteter
Allergener: melk, bygg, havre, rug (gluten), fisk, egg og soya - Kokt laks – med rotgrønnsaker, sennep- og dillsaus og poteter
Allergener: melk, fisk, sennep og selleri - Fiskeboller – med gulrotpuré, brokkolitopp, hvit saus og poteter
Allergener: fisk, melk og soya
Kjøtt
- Kyllingfilet – selleri- og gulrotpuré, saus og ovnsbakte poteter
Allergener: melk, soya, sennep og selleri - Medisterkaker – med surkål, brun saus og poteter
Allergener: melk og soya - Kylling tikka masala – med ris
Allergener: melk, selleri, sennep, og kan inneholde spor av gluten - Pølse – med potetstappe
Allergener: melk - Lapskaus – med tyttebærsyltetøy og flatbrød
Allergener: selleri og gluten (i flatbrødet)
Til alle rettene kan du bestille råkost eller salat som tilbehør.
Vegetar
- Chili sin carne – med nachochips og rømme
Allergener: soya (i gryteretten), melk (rømme)
Supper og grøt
- Tomatsuppe
Allergener: melk
- Blomkålsuppe
Allergener: melk og soya - Risengrynsgrøt
Allergener: melk - Havregrøt
Allergener: havre (gluten) - Havresuppe
Allergener: havre (gluten)
Dessert
Et utvalg av dessert er tilgjengelig hver dag.