Gjøvik (BUP)

BUP Gjøvik inngang
 
BUP Gjøvik venterom
 

Kontaktinformasjon

Besøksadresse
Bassengparkvegen 2-4 (Kart)
2821 Gjøvik
Telefon
91 50 62 00

Transport

Offentlig transport

Informasjon om rutetider

Parkering

Det er parkeringsplasser ved Tennishallen, rett i nærheten av BUP.

Pasientreiser

Reiser du til og fra offentlig godkjent behandling, kan du ha rett til å få dekket reiseutgifter. På helsenorge.no kan du søke om å få dekket reiseutgifter. Søknadsskjema på papir finner du på helsenorge.no eller hos din behandler. Har du spørsmål, trenger du hjelp til utfylling av søknad eller bestilling av reise? Ring pasientreiser på telefon 915 05 515.

Les mer om pasientreiser

Praktisk informasjon

Foto og film

​​Det er tillatt å ta bilder og filme på Sykehuset Innlandets områder, men vær oppmerksom på at pasienter, pårørende og helsepersonell ikke skal fotograferes eller filmes uten samtykke. 

Tolketjeneste

Helsetjenesten har et ansvar for å sikre god kommunikasjon mellom helsepersonell og pasienter med begrensede norskkunnskaper. Ved behov skal det bestilles kvalifisert tolk.

Les mer om rett til tolk her

Trådløst nettverk / Wi-Fi

​Pasienter og pårørende kan logge på det trådløse nettverket "SykehusGjest". Første gang må du registere deg med telefonnummer.

BUP Opplandhttps://sykehuset-innlandet.no/avdelinger/bup-opplandBUP Oppland
BUP Oppland, poliklinikk Gjøvikhttps://sykehuset-innlandet.no/avdelinger/bup-oppland/bup-oppland-poliklinikk-gjovikBUP Oppland, poliklinikk Gjøvik
Enhet for barn og familiehttps://sykehuset-innlandet.no/avdelinger/bup-dognavdeling/enhet-for-barn-og-familieEnhet for barn og familie

Fant du det du lette etter?