Lillehammer (habilitering)

Habiliteringstjenesten har lokaler rett ved Sykehuset på Lillehammer.

Lillehammer Habilitering inngang
 
Lillehammer Habilitering ekspedisjon
 

Kontaktinformasjon

Besøksadresse
Maihaugvegen 4 (Kart)
2609 Lillehammer
Telefon
91 50 62 00

Transport

Offentlig transport

Nærmeste busstopp er Sykehuset Lillehammer og Sykehuset Mejdells gate, rett ved sykehuset. Sykehuset ligger omtrent én kilometer (10-15 minutter normal gange) fra Lillehammer stasjon (tog) og Lillehammer skysstasjon (buss).

Informasjon om rutetider

Parkering

​Det er gratis parkering for pasienter og pårørende på området.

Praktisk informasjon

Betaling

Du får dekket deler av dine utgifter ved behandling hos lege, på poliklinikken eller andre behandlingsinstitusjoner, men du må betale en egenandel. Frikort for helsetjenester får du når du har betalt over et visst beløp i egenandeler. Det er ulike egenandeler avhengig av type helsetjeneste.

Les mer om egenandel og frikort her

Foto og film

​​Det er tillatt å ta bilder og filme på Sykehuset Innlandets områder, men vær oppmerksom på at pasienter, pårørende og helsepersonell ikke skal fotograferes eller filmes uten samtykke. 

Mat og drikke

Habiliteringstjenesten i Lillehammer har ikke egen kantine.

Det serveres kaffe, te, vann og saft. Det er kantine ved sykehuset i Lillehammer, men vi anbefaler at du tar med deg matpakke.

Tolketjeneste

Helsetjenesten har et ansvar for å sikre god kommunikasjon mellom helsepersonell og pasienter med begrensede norskkunnskaper. Ved behov skal det bestilles kvalifisert tolk.

Les mer om rett til tolk her

Habiliteringstjenesten, Lillehammerhttps://sykehuset-innlandet.no/avdelinger/habiliteringstjenesten-lillehammerHabiliteringstjenesten, Lillehammer

Fant du det du lette etter?